04 Aralık 2008, 03:09:01 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yardım  (Okunma Sayısı 754 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Üye
*
Karizma: 0
« : 19 Şubat 2008, 20:59:20 »

selam arkadaşlar siteyi zümre tutanağı ararken buldum bizim okulda tek. tas öğretmeni yok dersleri arkadaşlarla ortak giriyoruz ve kendim internette bulduğum örenklerden yaptırıyordum sizden öğrenmek istedğim derslerde ne örnekler yaptırıyosunuz bir de müfettiş geldiğinde benim onlara vermem gerekenler nelerdir?Bende bulunması gereken ve öğrencilerime hazırlatmam gereken nelerdir?Yardım ederseniz sevinirim Hepinize iyi çalışmalar
Yönetim K.Ü
Master Üye
*
Karizma: 340
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2008, 21:30:34 »

Öğretmenim öncelikle hoşgeldiniz. Öğrencilerinize örnek gösterip yaptırmaktan öte kendileri düşünüp yeni bir ürün tasarlamaları gerekiyor. Ben geçen yıl yaptırdığım çalışmaları eklemiştim çok yaratıcı sayılmazlar ama size fikir vermesi açısından bir bakın isterseniz.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Klavuz kitabınız vardır umarım. Klavuz olunca günlük yapmıyoruz. Onun dışında dereceli puanlama anahtarı ve sınıf içi gözlem formlarını düzenlemeniz gerekiyor. Örnekleri dökümanlar bölümünden indirebilirsiniz.

Yönetim K.Ü
Daimi Üye
*
Karizma: 209
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2008, 19:52:16 »

Öğretmenim hoşgeldiniz bende örnekler gösteriyorum ama onların aynısını yapmalarını istemiyorum zaten aynısını yapmak da istemiyorlar onlara bazen ürün konusunda fikirde vermiyorum değil
 müfettiş yıllık plan ve zümreleri ister bunları zaten biliyorsunuz ürün dosyalarını ister birde 1.dönem yapılmış ürünlerden ister diğerlerini Fatoş öğretmenim yazmış 

Öğretmenler! Cumhuriyet sizden düşünceleri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.
                                            Mustafa Kemal ATATÜRK
Onursal Üye
Aktif Üye
*
Karizma: 61
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2008, 10:22:05 »

görsel sanatlar öğretmeni olan arkadaşlar kimlerdi acaba yardım ederseniz sevinirim.

Gazi Üniversitesi ESEF
AyşeGÜL:))
Yönetim K.Ü
Aktif Üye
*
Karizma: 110
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2008, 10:36:17 »

hale ve ben görsel sanatlar öğretmeniyiz mehmet öğretmenim.Başka var mı ben de tam bilmiyorum aslında...buyrun nasıl yardımcı olabiliriz.
Onursal Üye
Aktif Üye
*
« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2008, 11:00:05 »

merhaba öğremenim kusura bakmayın geçen dönem görsel sanatlar dersine giriyordumda bizim yan branşımız ya görsel sanatlar kitabından mı takip ediyorsunuz nasıl işliyorsunuz dersi onu soracaktım

Gazi Üniversitesi ESEF
Yönetim K.Ü
Aktif Üye
*
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2008, 11:24:44 »

Görsel sanatlar öğretim programından işliyoruz mehmet öğretmenim.Ya kazanımlara kendimiz etkinlik oluşturarak ya da öğretim programında verilen etkinlikleri planımıza yerleştirerek planlarımızı oluşturuyoruz.dilerseniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.gorselsanatlar.org
   üye olarak oradaki planlardan ve ilgili bölümlerinde bulunan etkinlik örneklerinden faydalanabilirsiniz.   
Onursal Üye
Aktif Üye
*
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2008, 11:33:19 »

teşekür ederim öğretmenim oraya üyeliğim var ben bazen belirli gün ve haftalardan resimler yaptırıyordum öğrencilere yarışmalar falan oluyordu. daha da verimli olmak için ayrıca önerebileceğiniz bir kitap varmı el becerilerini geliştirmek için

Gazi Üniversitesi ESEF
Yönetim K.Ü
Aktif Üye
*
« Yanıtla #8 : 30 Ağustos 2008, 11:43:26 »

yeni müfredatta bulunan konulara en yakın Görsel Sanatlar Eğitiminde uygulamalar-yard.doç.Meliha Yılmaz  linki de atıyorum.

bu kitapta bulabilirsiniz çeşitli örnekler....teknikler...ancak görsel sanatlar sitesinde bu kitaptaki örneklere benzer konular açtık.Görsel sanatlar öğretmeni olmayıp da giren arkadaşlar için de uygulattırma aşamaları ve açıklamalarını da ekledik.

Görsel Sanatlarda Biçimlendirme kısmına bakarsanız diğer yönetici arkadaşların ve benim açtığım etkinlik örneklerini açıklamalarıyla bulabilirsiniz.Orayı iyice inceleyin derim.
Onursal Üye
Aktif Üye
*
« Yanıtla #9 : 30 Ağustos 2008, 11:48:26 »

tamam çok teşekür ederim öğretmenim sagolun

Gazi Üniversitesi ESEF
Yönetim K.Ü
Aktif Üye
*